Sugestii si Reclamatii
Administratie / Sugestii si Reclamatii

Pentru Sugestii si Reclamatii va rugam sa completati formularul de aici

Unilever se angajeaza sa reduca risipa alimentara

Unilever anunță astăzi un nou obiectiv anual global de vânzări de 1 miliard de euro pentru produsele pe bază de plante, alternative pentru carne și lactate. De asemenea, compania se angajează să reducă la jumătate risipa de alimente și să ridice standardele nutriționale ale produselor alimentare din portofoliu. Obiectivele anunțate fac parte din noua inițiativă globală „Future Foods", menită să sprijine un sistem alimentar global mai sănătos și durabil.

Unilever își asumă angajamentul: Să reducă la jumătate, până în 2025, risipa alimentară în operațiunile desfășurate la nivel global, din faza de producție și până la listarea produselor la raft. Să dubleze numărul produselor care conțin un nivel ridicat de legume,...

[ Citeste articolul pe DailyBusiness.ro ]

publicat: 18 Nov 2020
Pentru a va dezabona de la newsletter-ul Blog-ului introduceti-va adresa de email mai jos:

Stiri Gfm
03 Mar 2015 GfmGroup a lansat cel mai avansat sistem de resurse umane pe care il pune la dispozitie clientilor sai prin intermediul site-ului www.gfmgroup.ro. 

Astfel fiecare client GFM are posibilitatea de a vizualiza registrul de salariati permanent si a realiza managementul resurselor umane 24/7 online.

Printre functionalitatile deja existente mentionam, generarea documentelor de angajare , a actelor aditionale, a deciziilor de incetare si a adeverintelor de vechime.

Toate aceste functionalitati vor fi completate in viitorul apropiat de alte functionalitati cu privire la desfasurarea activitatii zilnice a unui manager de resurse umane.

Modulul Online de Resurse Umane este gratuit si standard in cadrul unui contract de servicii de Contabilitate si Resurse GfmGroup. 
Administratie
Termeni si ConditiiWebsite DisclaimerCariere ConfidentialitateSugestii si ReclamatiiModul Cookie
Gfm Group
Constanta Str. Cpt. Petre Romulus nr 28 Bucuresti Str. Matei Voievod nr 29 Corp A, et. 1 Brasov Str. Dr. Victor Babes nr.36 et.2 Birou 2.8 - Cladirea Triconprest Dept. Comercial National - 0768198995
Newsletter
Ultimii Clienti ASOCIAŢIA PAS CU PAS BRAŞOV MEGA SUPPORT ONLINE S.R.L. SWAD TRADING S.R.L. TERRA STEF CONSTRUCT S.R.L.
//