Termeni si Conditii
Administratie / Termeni si Conditii

Gfm Group pune la dispozitia clientilor sai si a publicului larg site-ul www.gfmgroup.ro ca platforma de relationare cu clientii in vederea cresterii calitatii serviciilor sale. In acelasi timp site-ul www.gfmgroup.ro este o sursa de informare cu privire la modificarile legislative sub natura schimbarii normelor de aplicare sau de procedura cat si de aparitii noi legislative. 

Gfm Group  isi pastreaza dreptul de a modifica acesti termeni si conditii fara notificare prealabila. 

Sectiunea Login

Accesul in cadrul sectiuni Login ( sectiunea dedicata clientilor Gfm Group ) se face pe baza datelor de acces furnizate de catre Gfm Group. Instrainarea acestora cat si pierderea acestora fac ca resposabilitatea survenita in urma eventualelor pagube produse sa fie 
numai a entitatii utlizatoare.

In nici una dintre situati nu veti fi obligati sa furnizati reprezentatilor Gfm Group sau tertilor datele de acces la contul Gfm Group din cadrul site-ului www.gfmgroup.ro

Gfm Group isi rezerva dreptul de a cenzura informatiile aparute in cadrul www.gfmgroup.ro ori de cate ori va considera ca este necesar.  

EY: 10 moduri prin care companiile isi pot reduce costurile cu energia si gazele naturale

Inflația a atins, mai devreme decât se estimase, două cifre – 10%, gazele scumpindu-se cu 46%. Presiunea pe costuri, atât pentru agenții economici, cât și pentru consumatorii finali este din ce în ce mai mare. Cu alte cuvinte, este momentul să reamintim agenților economici că există anumite situații prevăzute clar atât de normele europene - Directiva de accize, dar și de legislația noastră (Codul Fiscal), în care pot aplica pentru exceptări sau scutiri de la plata accizelor pentru produse energetice (motorină, benzină), gaze, energie electrică și, astfel, își pot optimiza costurile, spun reprezentanții EY România.

Codul Fiscal prevede situații în care companiile pot apela fie la scutirea directă sau indirectă (mai întâi, compania plătește accizele, care sunt restituite ulterior) la plata accizelor. Iată, în continuare, care sunt cazurile concrete: dacă agenții economici folosesc...

[ Citeste articolul pe DailyBusiness.ro ]

publicat: 14 Apr 2022
Pentru a va dezabona de la newsletter-ul Blog-ului introduceti-va adresa de email mai jos:

Stiri Gfm
03 Mar 2015 GfmGroup a lansat cel mai avansat sistem de resurse umane pe care il pune la dispozitie clientilor sai prin intermediul site-ului www.gfmgroup.ro. 

Astfel fiecare client GFM are posibilitatea de a vizualiza registrul de salariati permanent si a realiza managementul resurselor umane 24/7 online.

Printre functionalitatile deja existente mentionam, generarea documentelor de angajare , a actelor aditionale, a deciziilor de incetare si a adeverintelor de vechime.

Toate aceste functionalitati vor fi completate in viitorul apropiat de alte functionalitati cu privire la desfasurarea activitatii zilnice a unui manager de resurse umane.

Modulul Online de Resurse Umane este gratuit si standard in cadrul unui contract de servicii de Contabilitate si Resurse GfmGroup. 
Administratie
Termeni si ConditiiWebsite DisclaimerCariere ConfidentialitateSugestii si ReclamatiiModul Cookie
Gfm Group
Constanta Str. Cpt. Petre Romulus nr 28 Bucuresti Str. Matei Voievod nr 29 Corp A, et. 1 Brasov Str. Dr. Victor Babes nr.36 et.2 Birou 2.8 - Cladirea Triconprest Dept. Comercial National - 0768198995
Newsletter
Ultimii Clienti ORIUNDETRAVEL S.R.L. ELECTRIP MOTION S.R.L. BĂLAN N. ANAMARIA- CABINET INDIVIDUAL DE PSIHOLOGIE BRILLIANCE CLINIQUE S.R.L.
//